Siirry sisältöön

Huomioita liikkeemme toiminnasta koronavirus-aikana.

Kuokkasen Peruukkiliike pitää tilanteesta huolimatta ovensa normaalisti auki, kiinnittäen entistä enemmän huomiota hygieniaan.

Pestään käsiä ahkerasti ja toimitaan annettujen ohjeistuksien mukaan. Huomioithan erityisesti, ettet tule sairaana asioimaan kanssamme.

Alaliike käsienpesu ohjaus Alaliike käsien pesuAlaliike käsidesi

Huomaathan myös, että voit halutessasi tilata meiltä tuotteita postiennakolla.

  • Esimerkiksi, jos sinulla on jo käytössä meiltä hankittu peruukki ja haluat hankkia uuden samanlaisen tai olet aiemmin käynyt sovittamassa jotain sopivaa mallia, voit soittaa meille (09 62 62 51) tai laittaa sähköpostia (info (a) kuokkasenperuukkiliike.fi) ja tilata sen postiennakolla. Mahdolliset pohjanmitoitukset ja kampaajan tekemät muotoilut voidaan tarvittaessa tehdä myöhemmin. Sama luonnollisesti koskee peruukin hoitotuotteita ja tarvikkeita (shampoot, hoitoaineet, harjat tms sekä bambuturbaanit ja muut päähineet)
  • Kryolan maskeeraus- ja meikkaus tuotteita (tuotetiedot voit katsoa www.kryolan.com) voit myös tilata puhelimitse (09 657 812) tai sähköpostitse (info (a) kuokkasenperuukkiliike.fi) ja toimitamme ne postiennakolla. Halutessanne voitte myös soittaa ja kertoa mitä tuotteita tarvitsette ja pakkaamme ne teille valmiiksi ja voitte tulla noutamaan ne liikkeestämme.

Kiitos yhteistyöstä ja pysytään terveinä!