Siirry sisältöön

Kuokkasen Peruukkiliike 100-vuotta!

100-vuotta peruukki- ja maskeerausalan huippuosaamista!

Hannes Kuokkanen perusti edelleen nimeään kantavan peruukkiliikkeen vuonna 1921. Nyt satavuotta myöhemmin liike jatkaa toimintaansa nyt Hanneksen lastenlasten ja lastenlastenlasten luotsaamana elinvoimaisena perheyrityksenä.

Satavuotta on pitkä aika ja siihen on liikkeemme historiassa mahtunut paljon. Olemme läpikäyneet niin sotavuodet, öljykriisin, lama-ajat kuin nyt viimeisimpänä koronapandemiaa. Niin liikkeemme kuin koko Suomi on selvinnyt näistä ajoista yhtä köyttä vetämällä, toisiamme tukien ja yhdessä työtä tekemällä. Niin me selviämme myös tästä.

Vallitsevan pandemian takia, emme juhlista merkkipäiväämme erityisemmin, jotta pystymme välttämään ylimääräisiä kontakteja ja tekemään osamme pandemian suitsimiseksi. Haluamme kannustaa myös kaikkia muita kärsivällisyyteen ja muistuttaa, että synkintä on aina ennen aamunkoittoa. Se aamu vielä tulee ja voimme palata normaaliin elämään. Vielä pitää kuitenkin jaksaa hiukan. Toivomme, että ensi vuonna pääsemme juhlistamaan kanssanne 101-vuotistaivaltamme.

Uskomme, että hyvä asiakaspalvelu, laadukas ja ajanmukainen valikoima sekä halu ja kyky löytää kullekin asiakkaallemme hänelle sopin ratkaisu kantavat yritystämme myös seuraavat 100-vuotta.

Olemme palveluksessanne, tervetuloa asioimaan kanssamme!

Kampaajia työssä 1940-luvulla
Kampaajia työssä 1940 luvulla
Greta Kuokkanen ja Hilja Myllymäki viimeistelemässä peruukkeja 1940-luvulla.
Greta Kuokkanen ja Hilja Myllymäki viimeistelemässä peruukkeja 1940 luvulla
15.3.1971 liike 50v henkilökunta. Juhlatunnelmaa 50-vuotisjuhlilta.
Juhlatunnelmaa 50 vuotisjuhlilta