Siirry sisältöön

Maskeeraus ja meikkaus

Palvelemme maskeeraus- ja meikkaus tarvikkeita hankkivia asiakkaitamme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa myymälässämme. Lähes 100 vuoden ajan niin maskeeraus- ja meikkausalan ammattilaiset kuin laadukkaita kosmetiikkatuotteita arvostavat kuluttajat ovat löytäneet tarvitsemansa tuotteet laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme edullisesti ja saaneet samalla halutessaan ohjeistusta ja neuvoa tuotteiden käyttöön.

Vajaan 50 vuoden ajan valmistimme itse myymämme maskeeraustuotteet. Tätä perua on laaja ymmärryksemme maskeerauksesta sekä siihen liittyvistä tarpeista. Yli viiden vuosikymmenen ajan olemme tuoneet maahan ja myyneet Saksalaisen KRYOLAN kosmetiikkavalmistajan laadukkaita tuotteita. KRYOLAN tehtaan poikkeuksellisen laajasta tuotevalikoimista, jonka ihoystävällisyys, sävymaailma, luotettavuus ja kestävyys vaikeissakin olosuhteissa on jotakin poikkeuksellista, löytyy oikeat tuotteet niin maskeerauksen vaativimpiin ammatti produktioihin kuin kuluttajan vaativiin tarpeisiin.

Hankit sitten HD ja/tai 4K tason maskeeraustuotteita elokuvaproduktioon, maskeeraustuotteita teatteri tarpeisiin, kosmetiikkatuotteita asiakkaiden hää- yms meikkausta varten tai omaan päivittäistarpeeseesi, saat meiltä asiantuntevan ja ystävällisien palvelun sekä edullisen hinnan lisäksi neuvoja ja vinkkejä tuotteidemme käyttöön.

Alla olevien valikkojen alta löydät lisätietoja ja otoksen meiltä löytyvistä Kryolan maskeeraus- ja meikkaustuotteista. Vaikka kaipaamasi tuote ei alta löytyisikään, niin kauttamme saat hankittua kaikki Kryolanin tuotteet. Mikäli tarvitset lisää tietoa, olet tervetullut käymään liikkeessämme tai voit soittaa meille numeroon 09 657 812.

Tule käymään tai soita!